top of page
Achtergrond header optienemen

Inschrijven - met knop op website van het nieuwbouwproject en alle gegevens komen automatisch in het Salesoft verkoopsysteem

Screenshot 2023-10-05 at 18.50.30.png

Wil je het zelf
proberen?
Ga dan naar
irius.nl en klik op inschrijven.
 

Gekoppeld aan Salesoft

Voorbeeld: van de inlogpagina

Online registreren voor een snel en helder inschrijvingsproces 

01. Klik de link

Wanneer je op de knop "inschrijven" op de projectwebsite van het nieuwbouwproject klikt, word je doorgestuurd naar het inschrijfformulier. 

02. Maak een account

Na het invoeren van je gegeven maak je een persoonlijk account aan. Dit is nodig om je gegevens optimaal te beschermen. 

03. Beveiliging

Om toegang te krijgen tot je gegevens, dien je in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord. Daarna moet je een 6-cijferige pincode invoeren. Deze pincode kun je genereren via een Authenticator-app of je kunt de code per e-mail ontvangen.

04. Kies je woning

Na het inloggen krijg je eerst een pagina met een beschrijving van het project en de locatie waar de woningen worden gebouwd te zien. Daarna kom je op een pagina met verschillende bouwtypen, waar je kunt aangeven in welk type woning je interesse hebt. Het is ook mogelijk om je voor meerdere woningen in te schrijven.

05. Aanvullende gegeven

Nadat je je hebt ingeschreven, zullen we je en je partner vragen om aanvullende gegevens te verstrekken. Op basis van deze gegevens berekent het systeem of jullie in aanmerking komen voor financiering van de woning, zodat je snel duidelijkheid hebt over je mogelijkheden.

06. Verkoopgesprek

Indien je in aanmerking komt voor de woning, zal de verkoopmakelaar je uitnodigen voor een gesprek. De makelaar zal hiervoor een aantal dagen in zijn agenda vrijhouden. Via optienemen.nl kun je zelf een tijdstip kiezen dat jou het beste uitkomt op de beschikbare dagen.

Abstract Waves

Marktplaats

INSCHRIJVEN ONLINE is tevens een marktplaats. Als je rechtstreeks naar INSCHRIJVENONLINE.NL gaat, kun je daar een account aanmaken. Op deze website kun je alle nieuwbouwprojecten vinden waar de inschrijving met behulp van INSCHRIJVENONLINE.NL wordt georganiseerd. Als je interesse hebt in een woning, kun je hier direct inschrijven.

Verkoopproces

Inschrijven

Besluiten om een woning te kopen

Inschrijvingen verzamelen

INSCHRIJVENONLINE.NL is gekoppeld aan de software (Salesoft) die de makelaar en projectontwikkelaar gebruiken. Als je je inschrijft, wordt je aanmelding automatisch in dit systeem geregistreerd. Op deze manier ben je er zeker van dat je inschrijving wordt meegenomen

Toetsing

Het systeem genereert een lijst op basis van de vooraf bepaalde voorwaarden waaraan een koper moet voldoen. Dit zorgt ervoor dat het selectieproces op een eerlijke en onpartijdige manier wordt uitgevoerd.

Uitnodiging

De kandidaten die aan de criteria voldoen, worden door de makelaar uitgenodigd voor een verkoopgesprek. Met INSCHRIJVENONLINE.NL kun je eenvoudig online een afspraak inplannen.

Toewijzen

Na de verkoopgesprekken wordt de woning toegewezen aan een kandidaat. Als je wordt afgewezen, kom je automatisch op de reservelijst terecht. Dit betekent dat als de geselecteerde kandidaat zich terugtrekt, je nog steeds kans maakt op de woning.

Fianciering

Als jij de gelukkige bent, ga je het financieringstraject in. Mocht het echter gebeuren dat je je financiering niet rond krijgt, dan zal de makelaar contact opnemen met de kopers van de reservelijst.

Oplevering

Zodra de financiering is geregeld, is het een kwestie van wachten tot de woning wordt opgeleverd.

bottom of page